4 fejl du ikke må lave med fodtøj

Sko

Der findes mange forskellige slags fodtøj med alt fra hjemmesko, træsko og løbesko til gummistøvler, rulleskøjter og sneakers. Det er måske derfor der er nogle, der har svært ved at vælge den rigtige slags sko i nogle tilfælde, og på den måde begår en fejltagelse, som kan være yderst underholdende for alle omkring dem. Hvis du selv har prøvet at lave sådan en fejl, håber vi at du kan grine med i stedet for at græde mens vi nu ser nærmere på fire af de her fejl, du aldrig må lave med hensyn til fodtøj, og hvis du gør, så lad endelig være med at gentage dem, for anden gang er knap så sjovt og det kan være der er nogle, der ringer efter den blå vogn.

Den første fejl vi vil se på er en klassiker. Badesandaler med strømper er noget, alle kender til, men forhåbentlig er det de færreste, der rent faktisk selv har prøvet det. Der er nogle, der påstår at de rent faktisk foretrækker den her kombination af den eller den anden grund, men der findes altså ikke nogen god grund, hvis du ikke har et reelt sundhedsmæssigt problem, der ikke tillader dig at tage strømperne af og samtidig kræver, at fødderne får en vis mængde luft. Der er helt sikkert også nogle, der gør det bare for at pisse andre af, og i så fald godkender vi det. Det er nemlig ganske god humor, som er til for at lære dem, der bliver sure, at der er vigtigere ting i livet end fodtøj.

Den anden fejl på listen er at tage hjemmesko på, når man går ud. Det sker stort set kun som en forglemmelse eller på grund af en mental lidelse. Det kan også være fordi alle ens andre sko er blevet væk eller gået i stykker, men det må være en af undtagelserne frem for reglen. Hjemmesko hører til i hjemmet, og det kan ingen være i tvivl om, så det her er typisk ikke en fejl man begår på grund af stædighed.

Som nummer tre har vi endnu en kombination, som ikke hører til nogen stedet. Sko med bare fødder giver aldrig mening. Hvor har du sko på uden strømper eller sokker? Hvis du har både strømper og sko, så kan den eneste forklaring være, at du lider af en meget alvorlig psykisk lidelse, og du bør straks bede din læge om at henvise dig til den rigtige person, som kan hjælpe dig med problemet.

Til sidst har vi en noget anden fejl, som man kan begå uanset hvilken slags fodtøj man har på. Det har nemlig med kombinationen af fodtøj og resten af ens tøj at gøre, hvor farverne kan være så dårligt kombineret, at det er lige meget hvor pæne tingene er hver for sig – det ser bare ikke godt ud.