Er du også vild med boligindretning og design? Så se med her!

Indretning

Er du, ligesom de fleste andre danskere, vil med at indrette din bolig og alle dens rum, så er det med at læse med her. Her i artiklen finder du nemlig en masse gode idéer og inspiration til, hvordan du kan lave om og gøre din bolig endnu hyggeligere, men stadig på din helt egen personlige og unikke måde. Vores hjem skal nemlig ikke være ens, og det kan de hurtigt komme til, hvis vi alle retter vores boligindretning efter, hvad der står skrevet i diverse blade og magasiner. Så læs med her, og bliv således inspireret til, hvordan du kan personliggøre din indretning med det samme.

Simpelt, men godt

Det er nemlig ikke nødvendigvis de store ændringer, der gør en kæmpe forskel, men i stedet kan en masse små justeringer hist og her gøre ufatteligt meget i dit hjem. Kan du godt lide at finde inspiration i ugeblade eller på nettet, kan du også nemt stadig gøre dette, for det handler blot om kun at lade sig inspirere og derefter bruge det pågældende billede på en sådan måde, at man gør det sit eget. Overvej, hvilke elementer du godt kan lide i det, du ser, og find ud af, hvordan du kan give det et personligt og unikt præg.

Vil du gerne have mere specifikke ting, som du kan skabe i din boligindretning allerede i dag, så er der naturligvis også hjælp at hente. Mange har i dag alle deres billeder fra ferier, mærkedage og andre minder gemt væk på deres computer, mobil eller ipad, og glemmer helt også at hænge dem op på væggen eller på reolen. Det er en skam, for hvis noget viser personlighed og nærvær i et hjem, er det personlige billeder! Har du tegninger liggende fra dine børn, børnebørn, nevøer, niecer, mm., er disse også ideelle at hænge op væggen.
Har du været på en ferie, som du aldrig glemmer, og har du tilfældigvis købt en flot souvenir med hjem, som repræsenterer din feriedestination, skal den helt sikkert frem i lyset og gøre gavn. Ikke noget med at den pynter, vil den også være god anledning til samtaler om jeres gode minder og andre rejse – og feriemål.

Har du fået blod på tanden, og er du klar til nogle lidt vildere ændringer, kan du også tage at male én af væggene i et rum – eller måske alle væggene – i en anden farve end hvid. Måske din yndlingsfarve? Eller en farve, som bare vil passe rigtig godt til farven på spisebordet, bogreolen, eller måske kommoden? Det kan også være, du har andre vilde tanker i hovedet, men ikke helt tør føre dem ud i livet, men så er det på tide nu! Beslut dig for at gøre mindst én vild ting i dit hjem, så dine gæster vil huske din bolig, når de har besøgt den. Hvis du efter noget tid fortryder, er det forholdsvis nemt at overskue, eftersom du kun tog en drastisk ændring på denne ene ting.