Giv paneler og træværk en gang indendørs maling

De fleste af os holder meget af vores hjem, og vi passer og plejer det, så det altid fremstår smukt og rent. Hjemmet er vores base, det er her vi slapper af og lader op efter en hård arbejdsuge. Her er vi fri for stress og jag. Når vi er hjemme, hygger vi med familien, eller har gæster på besøg. Vi vil gerne have at vores hjem er præsentabelt og flot, når vi modtager gæster. Væggene skal ikke se for trætte ud, og paneler og træværk skal stråle af friskhed og overskud.

Når man bruger træmaling indendørs, så er det en god ide at sørge for at kvaliteten er i orden. Tænk også på indeklimaet, når du køber træmaling indendørs. Det er nemlig ikke al maling, der er lige sund at indånde. Jotun fremstiller maling i meget høj kvalitet, som samtidigt er allergivenlig og passer på indeklimaet. Det kan godt betale sig at tage det med i betragtning, hvis man skal bruge træmaling indendørs. Et godt indeklima er godt for alle i husstanden, også kæledyrene.

Vask ned og gå i gang

Før du maler med træmaling indendørs, så sørg for at rengøre træværket, så det er fri for fedtpletter og andet snavs. Jo bedre du har rengjort overfladerne, desto flottere bliver resultatet. Brug eventuelt en grydesvamp til de mest genstridige pletter. Når det er godt tørt, kan du gå i gang med malingen. Påfør altid træmaling indendørs med pensel, og stryg altid med årerne på træet. Dette er afgørende for et godt resultat. Strøgene bliver meget smukkere, hvis man stryger med træets årer, end hvis man stryger på tværs.

Køb altid maling i god kvalitet

Kvaliteten er en anden helt afgørende faktor, hvis du ønsker et smukt resultat. Jo højere kvalitet maling du bruger, desto længere holdbarhed. Her er malingen fra Jotun et godt bud på en maling, der holder længe og samtidigt fås i en allergivenlig udgave. At træmaling indendørs fra Jotun ikke er den billigste på markedet, betyder ikke alverden. Denne maling holder nemlig meget længere end de billige alternativer.