Guide til sommerkjoler i alle størrelser

Sommerkjole

Der er mange muligheder når man skal på jagt efter en ny kjole til sommer, men der er altid nogle mærker, der skiller sig ud. Der er mange mærker, der har høje priser uden kvaliteten følger med, så det er med at være opmærksom, så du ikke spilder dine hårdt tjente penge på et mærke, men derimod får det pæneste, mest komfortable, moderne og stilrene tøj, der kan købes for penge. Vi har i år set på nogle af de mærker, der har de bedste sommerkjoler til pengene, så du har et godt udgangspunkt for jagten den her sommer.

Til dem der er normalvægtige er Samsøe Samsøe endnu en gang i år et godt valg, hvis du vil have en sommerkjole, der både får dig til at føle dig pæn, når fyrenes øjne følger dig i din gang, og får dig til at føle dig glad og tilpas, fordi den sidder som den skal og har farver og et design, der bringer glæden frem i alle, der får øje på dig. Deres kjoler findes i en række størrelser, men det er som sagt de mere hyppige størrelser, de har fokus på, så hvis du har brug for noget i mere end large, så spring det her mærke over og se på nogle af de andre. De har tøj til undervægtige, men ikke overvægtige eller sågår øvre normalvægtige – de samme størrelser vi har set så mange gange før, men nu er der heldigvis også mærker, der har fokus på dem, der er lidt større.

Et tilsvarende mærke som oppe i størrelser, der giver selv de største i vores samfund mulighed for samme glæde og komfort, er cassiopeia. De har moderne tøj i stilrent design, som findes i alle størrelser fra S til 54. En af de helt store fordele her er, at tøjet ser lige så godt ud som det fra Samsøe Samsøe, men prisen er ofte det halve. Der er begyndt at blive stor konkurrence på markedet for dametøj i mere end størrelse extra large, og det kan ses på priserne, som falder næsten helt ned til indkøbspris til tider. Der er altid grund til at være forsigtig, når prisen er så lav, men i det her tilfælde er det altså konkurrencen, der får prisen til at falde. Som du jo nok ved er prisen på mærketøj normalt langt højere – ikke på grund af prisen på materialerne de bruger eller lønnen til deres medarbejdere, men derimod fordi deres brand er stærkt nok til at sælge til en langt højere pris, end hvad de giver for at producere det.

Der er selvfølgelig mange andre mærker, som er værd at se nærmere på, men nu har du i hvert fald et udgangspunkt for din jagt på den bedste sommerkjole i år.