Sådan finder du det perfekte hus til dig

Hus

Boligmarkedet i Danmark bliver værre og værre for sælgerne, da der hverken bliver født særlig mange børn eller hentet betydeligt med indvandrer ind i landet. Med de politikere, der sidder i regeringen, kan du vist godt regne med, at der ikke bliver stigende invandring de næste mange år – og det kan endda ske, at flere begynder at udvandre i stedet. Det er måske ikke så godt for Danmark, men det er bestemt godt for dem, der leder efter en bolig her i landet, da efterspørgslen og dermed prisen bliver ved med at falde. På et eller andet tidspunkt vender indvandringen eller fødselsraten nok, men indtil da er der masser af billige boliger til salg overalt i landet. Det er lige netop derfor, den her guide til at finde ens drømmebolig er relevant for så mange danskere.

Et sted mange begynder at lede efter et hus er tæt på, hvor de blev færdige med deres uddannelse. Her har man nemlig typisk mange venner tæt på, og så er der i de fleste tilfælde hverken for langt eller for kort til ens forældre, så man kan se dem, hvis man har lyst, men samtidig undgår at få besøg hver anden dag. Du bør nok sikre dig, at det samme gælder for en eventuel svigerfamilie, men det har du uden tvivl allerede styr på.

Nogle helt konkrete steder du bør overveje at lede, hvis budgettet ikke rækker til det helt store, men du stadig gerne vil bo tæt på hovedstaden, er Ishøj og Hedehusene. Det førstnævnte er kendt, eller nok nærmere berygtet, for at have mange indvandrer og høj kriminalitet, men det er på mange måder en pæn by og prisen er i hvert fald helt i bund i forhold til, hvor god placeringen er. På den anden side kan du også finde et billigt hus salg i Hedehusene, hvor der nu en gang ikke er de samme problemer. Eller, i hvert fald ikke i lige så høj grad. Man kan ikke helt undgå den slags problemer, hvis man vil bo tæt på København og hele Danmarks centrum.

Det sidste sted vi vil nævne er Jylland generelt, hvor der er mange billige jordlodder til dem, der gerne vil være landmænd. En anden gruppe er også begyndt at købe landejendomme, men dem har du nok ikke hørt om. Det er dem, der gerne vil være mere eller mindre selvforsynende, så de kan nøjes med nogle få hundrede kroner om måneden eller ligefrem om året til alle deres udgifter. Hvis man ejer det land, man bor på, og gror al sin mad selv, så er det jo ikke mange ting, man absolut skal bruge penge på. Der er selvfølgelig nogle afgifter til staten for at eje jord og så videre, men alt i alt er det ikke mange penge, det drejer sig om.