Sådan gør du hverdagen mere spændende

Golf

Imod slutningen af ugen kan det nemt føles som om, der ikke er sket noget. Det er især sandt for dem, der ikke har børn, arbejder så meget at de sjældent ser dem, eller har børn i teenagealderen, hvor de jo som du nok ved kan begynde at blive mere selvstændige på rigtig oprørsmanér. Det er selvfølgelig også muligt at have den følelse, hvis man ikke hører til i en af de tre ovenstående kategorier, for eksempel en enlig forælder med en baby, der ikke har mulighed for bare at være sig selv, da et sådan liv også kan være fuld af gentagelser, i det her tilfælde med skrigen fra babyen, mad, hjernedød leg og lær, Baby Shark og Johny Johny Yes Papa, skrigen fra babyen, søvn, skrigen fra babyen og skrigen fra dig. Uanset om det er dét, en rutine bestående af søvn, mad, arbejde og fjernsyn, eller noget helt tredje, så kan en sådan hverdag hurtigt få livet til at føles meningsløst eller trist. Hvis du vil gøre hverdagen en smule mere spændende, så læs med her.

Vi kan gøre hverdagen mere spændende ved at tilføje en sjov aktivitet hver dag, som ikke går igen mere end én gang om ugen. Vi vil opdele dem i to grupper, nemlig sociale aktiviteter udenfor hjemmet og dem, der oftest sker i hjemmet og bruges for at få ro i sindet på en hyggelig måde. Den førstnævnte gruppe kan dog sagtens gøres alene, og vice versa med den sidstnævnte. Det kommer helt an på, hvad du har lyst til – og det må du i sidste ende selv vurdere. Det kan være nemmest bare at prøve dem fra en ende af, og det er da også en udmærket mulighed.

I den første gruppe har vi blandt andet en tur i storcenteret med vennerne eller bare dig selv. Det kan være en tur med vindue shopping eller det kan være du kommer hjem med en ny Tommy Hilfiger jakke. Det vigtiste er, at du kommer ud af huset og ser, at der er andre ting derude end dem, der er en del af din rutine såsom arbejde. Du kan for eksempel blive medlem af en løbeklub eller bare går, jogge eller løbe for dig selv. Det kan være en god ide af finde et sted med frisk luft og ingen larm, hvis de ting normalt er svære at finde.

Den anden gruppe består primært af hobbies. Det kan være du kan lære at nyde en god bog eller noget andet afslappende såsom at strikke. Mange foretrækker at gøre det for dem selv i hjemlige omgivelser, men der er også masser af bog- eller strikkeklubber. Du kan stort set vælge en hvilken som helst hobby, og hvorfor ikke prøve en ny hver dag? De kan endda være mere åbenlyst brugbare og sunde, såsom vægtløftning eller madlavning.