Shopping: H&M Home Natural Attraction

Naturlig tiltrækning – ja i den grad!

Ved I hvad? H&M Home har lanceret en ny kollektion af lækre ting til hjemmet inspireret af naturen. De kalder den Natural Attraction og tiltrukket af den, blev vi i dén grad. Faktisk så tiltrukket, at der straks blev klikket nogle ting hjem til badeværelset.

Det smukke bruseforhæng kommer til at pynte i én fra redaktionens badeværelse. Hun glæder sig til at tage bad i junglen, fordi sådan kommer det helt sikkert til at føles! Med hjem kom også matchende grønne badehåndklæder. Sengesættet kunne også ligeså være blevet klikket hjem, men det må blive en anden gang. Vi er jo på SU. Måske kan der også blive for mange planter i en lille lejlighed? Neeej vel?

natural attraction natural attraction natural attraction

Naturen er virkelig flyttet ind i indretningen. Bare indenfor de sidste par år, er det blevet utrolig moderne at dyrke det grønne liv. Om det er grønne planter i indretningen eller all-in på urban gardening, hvor der dyrkes tomater i vindueskarmene. Vi elsker det hele! Uanset ambitionsniveau kan du altid få de grønne farver ind i din lejlighed. Så måske du skulle tjekke kollektionen ud? Vi er i hvert fald fans!

// Redaktionen