Spar penge og energi

Mørke og lange nætter betyder at mange opholder sig indendørs, tænder for varmen og fyrer op for hyggen. Men den varme hygge koster og alt efter husets energimærke kan det koste dyrt og suge unødig energi ud af huset. I stedet for at lade den dyre regning giver dig hede og søvnløse nætter, så lad din bolig tjekke og få et energimærke til hus.

Gør varmeregningen lidt for ondt hver gang den skal betales? Ved du hvor meget dit hus bruger af energi? Der er flere fordele ved at få udført et energitjek af en sagkyndig og finde ud af hvordan du kan spare på energien – og samtidig give pengepungen en pause.

Der er penge at spare ved at få et energimærke til hus. Ved hjælp fra en konsulent fra Botjek bliver dit huset gået i gennem og tilstanden vurderet. Energimærkningen kan give dig bedre overblik og forslag til forbedringer som kan gennemføres i tilfælde af renovering.

Med energimærket kan du altså på svar på spørgsmål angående husets energimæssige tilstand. Hvad koster eventuelle forbedringer og hvor meget kan der sparers på regningen?

 

Gør som andre husejere

Et energimærke er ikke altid nødvendigt, men udover at det kan hjælpe med få optimeret energiforbruget kan det også give en bedre salgspris i tilfælde af, at du skal sælge dit hus. Det er faktisk et krav ifølge loven at få udarbejdet et energimærke til hus i forbindelse med salg eller udlejning.

Heldigvis behøver det ikke at være tidskrævende at få udarbejdet et energimærke til hus når du kontakter Botjek. I samråd med dig, vælger vi en dag hvor en konsulent kan rykke ud og vurdere tilstanden. Isolering bliver tjekke, der bliver mål og vejet og udarbejdet en udførlig rapport som du modtager kort efter besøget.

Gør som andre glade kunder hos Botjek og få en energimærkning der sparer dig tid penge og energi – både husets energi og din egen. Vi laver rapporter til forskellige typer af boliger og uanset hvad får du en service af høj kvalitet.

Står du over en renovering kan du med fordel få dig et energimærke, så du kan se hvor der laves energimæssige forbedringer. Tag kontakt til Botjek og start en uforpligtende samtale.