Stueplanter der hitter lige nu!

stueplante

Så er det tid til en omgang stueplante anbefalinger!

Vi på redaktionen gik lige og troede at foråret var rundt om hjørnet, og så begynder det saftsusemig at blæse en halv pelikan – og senere i dag skulle det tilmed sne!

Meeen så er det godt man kan hygge sig indendørs med en kop kaffe og en tur rundt på www. Vi har nemlig samlet en række stueplanter, som vi synes er et hit lige nu. Måske du kan blive inspireret til dit næste køb?

Peperomia Hope

Denne skønhed er en slyngplante. Den minder lidt om vores allesammens Pilea med de smukke runde blade, og de er faktisk også i familie. Der findes mange fine planter af Peperomia-familien fx Watermelon Peperomia med stribede blade eller den storbladede Peperomia Raindrop. Vi skal helt sikkert have anskaffet os nogle!

stueplante
Sukkulenter

Sukkulenter er altid et hit b.la. fordi de kræver meget lidt pasning. Det sværeste er faktisk ikke at vande dem for meget, så rådner de nemlig. Det har to fra redaktionen prøvet, ups. Disse to er købt i Plantorama, som næsten altid er et besøg værd. Hvis du altså kan lade være med at fylde vognen op med planter, du egentlig ikke har plads til. Det har flere fra redaktionen også prøvet, dobbelt ups.

stueplante stueplante

Begonia Maculata

Den sidste planteanbefaling går til Begonia Maculata med de fantastiske prikkede blade. Begonia kender de fleste som en mormor-plante, men hvis man dykker dybere ned i familien, kan man finde nogle ret interessante sorter. Faktisk var det én fra redaktionen’s kæreste som opdagede denne stueplante første gang og besluttede sig for, at den måtte han bare have! Og det kan vi jo godt forstå!

stueplante

Følg med i næste uge hvor vi lancerer Ugens plantecrush. Her vil vi hver uge vise jer en stueplante, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Stay tuned!

// Redaktionen